Dank aan Debby van Rijn!

Debby is leerkracht, onderwijsadviseur, trainer, coach, schoolopleider, eigenaar van Education By Debby en ja, wat is ze eigenlijk niet? Deze bezige bij staat niet stil en verdient echt een pluim voor al het werk dat zij doet.

Waarom ik Debby in het zonnetje wil zetten:

Debby heeft voor mij ontzettend veel betekend afgelopen 1,5 jaar. Zij was mijn coach tijdens mijn deelname aan Klasse voor de Klas. Onze energie ‘matchte’ en we hadden veel met elkaar gemeen. Ik kon ontzettend fijn samenwerken met haar. Debby zorgde ervoor dat ik me ontwikkelde maar wel heel dicht bij mezelf bleef. Ze zag mijn kwaliteiten en zette mij in mijn kracht. Ze dacht met me mee maar kon me ook heel goed op mijn ontwikkelpunten wijzen. Dit alles op een fijne, positieve maar to-the-point manier! Ik heb ontzettend veel geleerd in een korte tijd, mede dankij haar. Ik kan met trots zeggen dat wij samen dit programma gewonnen hebben! Vanaf dat moment ben ik Teach&Cher gaan opzetten en Debby is een van de personen die mij altijd gestimuleerd heeft om stappen te maken. En dat deed ik :). Nu maakt Debby zelf nog altijd stappen en gaat zij binnenkort twee hele grote stappen maken. Ze is zwanger en heeft met de liefde van haar leven een huisje gekocht. Woohoo!! Ik ben zo benieuwd hoe Debby het moederschap gaat combineren met alles wat zij in onderwijsland doet. Ik kan je beloven, dat zij met twee vingers in haar neus, de limbo danst, met een flesje in haar hand terwijl ze weer een of andere gave werkvorm bedenkt! Zoals ik gewend ben van Debby.

Heb jij een coach nodig? Zoek je iemand die echt kijkt naar wie jij bent, wat je al kan en hoe je het beste uit jezelf (en je leerlingen) kunt halen? Dan is Debby een aanrader, succes gegarandeerd.

Bedankt Debby, jij bent een topper!

Volg Debby hieronder op haar socials