Even voorstellen… Britt Nissen

Hoi, ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Britt Nissen en werk nu ongeveer 10 jaar bij de kleuters. Ik heb ooit een jaar een uitstapje gemaakt naar groep 4 maar het jaar erop was ik snel weer terug. 
Naast juf ben ik ook de taalcoördinator van de school en regel ik als VVE coördinator alle zaken tussen de peuters en kleuters.
Wat zie je bij mij in de klas? Vooral veel korte en pakkende activiteiten. Ik ga voor hoge betrokkenheid bij de kinderen en maak volop gebruik van coöperatieve werkvormen. Ik ben altijd opzoek naar uitdaging en vernieuwing.

Zo ben ik op dit moment bezig om samen met Cherelle Assessment For Learning in de praktijk te brengen bij de kleuters. Ook bedenken we samen activiteiten die de kleuters optimaal tot denken aanzetten. Samen brainstormen we en proberen we uit. Ben je benieuwd naar wat wij doen? Wil jij iets zien of mis je iets? Vertel het ons in de Teach&Cher-box. Misschien kunnen we er wat mee!