Even voorstellen… Rajshrie Kalloe

Hoi allemaal, ik ben Rajshrie, 31 jaar en kom uit Den Haag. Na de Pabo heb ik de master Orthopedagogiek gedaan. Na een jaartje gewerkt te hebben in het regulier onderwijs maakte ik al gauw de overstap naar het SBO. Ik ben nu inmiddels 4 jaar werkzaam op de PH Schreuderschool. In de 4 jaar tijd op de PHS heb ik een mooie ontwikkeling doorlopen wat me brengt naar de leerkracht die ik nu ben.

Momenteel sta ik part-time voor de klas en op de andere dagen ben ik ambulant begeleider en coach.

Sinds maart 2020 ben ik collega van Cherelle en met haar probeert het team van de PH Schreuderschool Assessment For Learning te implementeren op de werkvloer van het SBO. Vanaf heden mag ik op Teach&Cher leuke/interessante dingen met jullie delen. Ik heb namelijk gemerkt dat er voor het SBO te weinig te vinden valt online. Dit is dus een mooi platform om een kijkje te geven in het SBO maar ook om inspiratie/ideeën en materialen te delen.

Wat kun je zoal verwachten? Ik zal jullie meenemen in het proces Assessment For Learning in het SBO. Ik neem jullie daar graag in mee. Daarnaast zal ik leuke werkvormen, tips/ideeën, verhalen en nog veel meer met jullie delen. Ik zal mij niet alleen maar richten op het stukje didactiek maar ook op het stukje pedagogisch handelen. Heb jij vragen over het SBO? Wil jij iets zien of heb je een leuk idee? Stuur ons een bericht in de Teach&Cher-box en wie weet kunnen we er wat mee.

Ben je al benieuwd? Stay tuned for more!

Groetjes Rajshrie (@Jufinhetsbo_)